petek, 19. januar 2018

Večer s Krišno in Asta-sakhi Priya Devi Dasi

Ta petek 19.1.2018 ob 18:00 h ste spet lepo vabljeni na Večer s Krišno v Kranju, ki se bo odvijal v nekdanji stavbi kina Storžič oziroma mestne knjižnice Kranj na Slovenskem trgu 8, v prostorih Prana Joga Centra, nasproti Globusa skrajni desni vhod 1. nadstropje. 

Ta petek bo naša gostja Asta-sakhi Priya Devi Dasi, ki nam bo poskušala predstavit Bhagavad gito, kot orodje za boj proti iluzorni energiji materialnega sveta in kako to orodje predajati tistim, ki ta boj izgubljajo oziroma so ga že igubili. Asta-sakhi Priya Devi Dasi že dolga leta predano služi in pomaga v Hare Krišna templju v Ljubljani. Predvsem veliko deli Šrila Prabhupadove knjige po ljubljanskih ulicah in ulicah drugih slovenskih mest in vasi. V nedeljah pa svoj čas ponavadi nakloni mlajšim, za katere lepo poskrbi v Vajšnavskem vrtcu s prečudovitimi zgodbami o Krišni in Njegovih prijateljih in raznovrstnimi otroškimi igrami, tako da se starši lahko v miru udeležijo nedeljskega tempeljskega programa. 

18:00 - Bhajani 

18:45 - Predavanje - Bhagavad gita-sankirtan 

19:30 - Kirtan 

20:00 - Vegetarijanska pokušina 

 Vstop je prost, parkirišča se nahajajo v okolici stavbe - vendar so plačljiva do 19:00h, brezplačna parkirna mesta, pa so na voljo na cesti Staneta Žagarja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar